Tuesday, May 24
Shadow

Yu yong: drie grote "gedraaid" houdt altijd het eerste hart

Yu yong: drie grote "gedraaid" houdt altijd het eerste hart

Yu Yong, een veterargon in een raketleger, is momenteel de minister van Propaganda-afdeling van het Ministerie van Werkcommissie van Huangshan City. In de loop der jaren vergeten hij de aard van het leger, de toewijding, enthousiaste openbare welvaart, de filiale vroomheid, liefde, worstelen om hard te werken en worstelen, voltooid van lokale jongeren tot soldaten, van soldaten tot verslaggevers, van verslaggevers tot ambtenaren drie "Draai".

Toen de soldaat, was het nodig om in 1999 een goede soldaat te zijn, Yu Yong, die studeerde aan de middelbare school, het leger op de hoogte, waardoor de geboortestad van het zuidelijke bergachtige gebied naar het noorden verliet, uitstapte, situat, formuleren en zittend op de militair kamp. De ramen vliegen in de sneeuw, het hart van Yu Yong is gemengd, tegenover het nieuwe leven dat op het punt staat te beginnen, is vol van verwachting en een beetje.

De drie maanden van de nieuwe soldaten zijn druk, georganiseerd intern, trainingsorgaan, koninginnen, studerende politieke theorie, sta om 5 uur ‘s ochtends op, slapen om 9 uur’ s avonds.

Hier realiseerde hij zich de eerste "draaiende" in het leven en werd een soldaat voor radio-leger van de lokale jeugd.

Hij werkte aan de rang van militaire rankings, kan niet wachten om Zhang Panjun naar zijn familie te schieten. Op dit punt bepaalt hij zijn doelen, geleerde kennis, verbeterde vermogenskwaliteit en streven naar een vroege test van de militaire school.

Aan het einde van het jaar werd Yu Yong toegewezen aan het bedrijf opgenomen op "uitstekende soldaat", het eerste jaar, het tweede jaar en het tweede jaar van het team.

In september 2001 werd hij na deelname aan de hele tunnel toegelaten door de militaire school en werd hij de eerste sergeant van het hele leger.

Op de Militaire School bleef Yu Yong leren opladen. Na het afstuderen, in veel provincies van het leger, vanwege de literatuur, is het een nieuw verslaggever geworden van de troepen, en het is onontgonnen in het gerucht. Detor, doe goed werk in de journalisten, 8 jaar militaire carrière, in het keerpunt van het leven, Yu Yong houden een paar pseudonieme werken, ingehuurd door Huangshan Daily, Huangshan Daily, is een verslaggever, voltooid, de tweede "turn": Van de troepen Nieuwsverslaggever naar de Party-krant Reporter.

De krant heeft elke maand een performance-taxatie. Als u uw werk wilt voltooien, moet u niet alleen schrijven, u zult schrijven, meer is om veel nieuwsbewijs te beheersen. In eerste instantie is Yu Yong-druk erg groot, vanwege de specialiteit van de dagelijkse werkuren, vereist elke dag in de namiddag de manuscript.

Dus kocht hij vaak een grote taart op de middag of slikte hij aan de kant van de weg of op zowel de computercode, die met twee, om tijd te besparen, de effici?ntie te verbeteren.

Er is geen nieuwsaanwijzing, Yu Yong berijdt de batterijauto over de straat en oefende zijn "Nieuwsoog" uit. Kung Fu betaalt af, de voetafdruk van Yu Yong is overweldigend en er zijn steeds meer manuscripten in Huangshan, en het manuscript neemt toe, en er zijn zijn goden.

Na eind 2007 werkte Yu Yong dagelijks in Huangshan gedurende 6 jaar. Naast het schrijven van meer dan 4.000 concepten in de krant, heeft het ook meer dan 800 manuscripten gepubliceerd in de provinciale media en de centrale media en is beoordeeld als Huangshan vreemd werk voor 5 opeenvolgende jaren. Uitstekende persoon.

Daarnaast trad hij toe tot de China Nieuwsfotografie Society, Anhui Fotographers Association. In ruil, altijd bewaakt in 2013, nam Yu Yong deel aan het ambtenarenonderzoek van de provincie Anhui en werd toegelaten door het Huangshan City Bureau of Statistics, de derde "Turn" voltooide: van de verslaggever tot ambtenaren.

Ga naar het werk, meer nodig om rigoureus en nauwgezet te zijn, yu Yong benadrukte ook "basisschoolstudenten", leer het schrijven, financieel beheer, enz. Aan de oude kameraden van de afdeling.

Vanwege de rijke werkervaring zal hij binnenkort een nieuwe positie zijn en de partijtak wordt geselecteerd door de Comité van de Branche Propaganda. Sindsdien gebruikt hij de propaganda-specialiteiten, helpt de nationale economische telling en de nationale landbouwcensus, gefotografeerd de nieuwsfotografie "Censusgegevens", en won de derde prijs van de "Picture Sanshui" -fotowedstrijd van de Raad van de Raad, met Huangshan City De gevoelens en spirituele kenmerken van de generaals. In oktober 2015 kwam Yu Yong naar de organisatie-afdeling van Huangshan City, het ministerie van Organisatie, van de auteur naar de plaatsvervangend minister, en voorgeschreven gedurende 4 jaar. Met de ondersteuning van de bedrijfsleiders en collega’s, doe hij mede, vooral in 2016, vooral in 2016, deelnemen aan de gestandaardiseerde constructie van Grassroots Party-organisaties, alle Partij-organisaties alle overname aan adoptie. Eind 2019 werd Yu Yong ingediend bij de minister van Propaganda-afdeling van het Ministerie van Werkcommissie van Huangshan City, en het propagandawerk van Favoriet en bekendheid was "Lot." Aan het begin van 2020, na de nieuwe Crown Pneumonia-epidemie, Yu Yong bewerkt "Party" zwevend in de preventie en controle van de eerste regel! "" Ik ben een soldaat "en andere bijna 100 artikelen werden gepubliceerd door de centrale media. Het plannen van de vastgelegde oorlog "Forward", werd doorgestuurd door Weibo "Ziguang Pavilion" tot "Geen spijt, opladen vooraan", en in de provincie ANHUI "Jeugd, in Struggle" Red Information Selectie Eerste prijs.

In 2020 werd Yu Yong beoordeeld als "de mooiste gepensioneerde militaire persoon" in Huangshan City. Ongeacht elke positie, Yu Yong is nooit vergeten, hij zei dat vele jaren werkervaring, laat je ervaren "leren is een levenslange kwestie".

"Om een ??ding te doen, naast het hebben van aanhoudende, moedige dromen, is er een spirituele kwaliteit die niet bang is voor lijden, frustratie, en er moet worden durft te duren, positief leervermogen. De eerdere prestatie is ook herinnerd In het licht van de toekomst zal ik blijven houden aan het eerste hart, worstelen. "Yu Yong zei. (Han Zhenzhen) (Editor: Huang Yan, Zhang Lei).